Om os/ Kontakt

EasyTrafikskole består af et team af køreskolelærere, der er uhyrligt engagerede i erhvervet og brænder for at lære fra sig. Samtidig lægger vi vægt på betydningen af konstruktiv indlæring, derfor er det vigtigt for os, at undervisningen – udover at være læringsrig – også er spændende og livlig.

Vi deltager løbende i kurser og videreuddannelse, derfor er vi på toppen af vores felt og altid klare til at fremme færdselssikkerheden igennem til vores elever.

Teoriundervisningen foregår i form af klasseundervisning med få elever pr. hold. Dette sikrer vores elever en bedre dialog, hvor der er plads og tid til alle – man bliver ikke glemt i mængden.

Lokalet
Vores lokale er velholdt på en unik måde, som adskiller sig fra de fleste andre køreskoler. Vi har sat stemningen i højsædet, og indrettet vores teori lokale lyst og behageligt. Vi har også laptop til brug, hvor kursisterne kan øve sig på evaluerende teoriprøver, der svarer til dem som politiet bruger.

Undervisning
Hos Easytrafikskole.dk lægger vi stor vægt på at give vores kursister en personlig og vedkommende undervisning. Vi kører hold med en begrænset størrelse, for at opnå en større grad af effektivitet i undervisning.
Til at supplere vores undervisning, har vi en række faciliteter som vi gør brug af i det daglige : – DVD. – Computer. – Projektor. – TV / Video.

Det bedste og billigste Bil Kørekort tilbud!
Der er både faste tilbud og tilbud der kommer løbende til en fastsat dato eller i en kort periode, så hold øje med website.

 

Adresse: Hvidkildevej 1 st th.

2400 Kbh. NV.

Tlf: ‎26 46 53 46
Tlf: ‎81 74 09 01
Telefontid: 8.00-22.00
E-mail: rihanatabasam@hotmail.com
CVR- nummer: 37949256
Bank konto:
Reg. nr. 6814
Konto nummer: ‎0001066644

Kontakt | EasyTrafikskole

http://www.easytrafikskole.dk/kontakt/

Tlf: ‎26 46 53 46
Tlf: ‎81 74 09 01
Telefontid: 8.00-22.00
E-mail : rihanatabasam@hotmail.com

contact_png
Logo EASY belo